Powered By Blogger

donderdag 25 juni 2015

Stamping Back Challenge

De cahllenge van juni is vliegen

Maar eigenlijk kan ik niet vliegen, maar ik probeer het wel...
http://stampinbackchallenge.blogspot.nl/2015/06/juni-challenge-vliegen.html


Op bovenstaande link staan nog meer voorbeelden en kun je zien hoe je mee kunt doen met deze challenge!

Voor deze kaart is een achtergrond gemaakt met de scheerschuim techniek. Stempels zijn van Stamping Back. Sheet 149A en de eend uit de grote verassingszak.


Art journey challenge #58

Challenge 58

2 of meer labels gebruiken op je kaart. Zie voor de voorwaarden en andere voorbeelden http://artjourneydesign-team.blogspot.nl/2015/06/ajc-58-gebruik-twee-of-meer-labels-op.html
Ik heb gekozen voor de silhouette 2 stempelset. Een stempel van een tag om de tekst op aan te brengen en een mal om de achtergrond van stralen te voorzien. Deze zijn met een struktuurpasta aangebracht. Met dylusion spray een roze kleur gegeven. De ene tag is gemaakt met een papier die is bewerkt met behulp van een gelli plate, de anderd tag is met behulp van scheerschuim gemaakt.
Dit keer heb ik de kaart op zich vrij eenvoudig gehouden.



woensdag 3 juni 2015

KIC Challenge 60 Vintage/ bruiloft

Voor de voogende challenge een kaart gemaakt m.b.v. een mal van Marianne Design. Een paar plaatjes uit een stansblok. Een lapje gaas. Hier en daar wat met inkt en met gesso wat witte accenten. Het labeltje wat bewerkt met stift zodat het lijkt of er een vouw inzit. Kijken wat jullie ervan vinden.


http://kaartjes-inspiratie-challenges-blog.blogspot.nl op deze site vind je alle informatie om mee te doen met deze challenge. Het is erg leuk om met zulke challenges mee te doen, krijg je veel inspiratie van.